Wednesday 16 March 2011

Tag - about blog

Cand ai inceput sa scrii online?
Pai initial am avut un alt blog unde scriam diverse povestioare, trairi, deja vu-uri, despre prieteni, despre muzica, dar din cauza programului nu am mai apucat sa scriu pe acela si nici nu mai stiu parola de la el:))
Blogul de acum despre make-up si nu numai, l-am creat acum o luna, o luna si jumatate cam asa si de data asta nu ma las de el:P
Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Hm, pai oamenii de la care pot sa invat ceva si pe care pot sa ii invat si eu ceva la randul meu + sa fiu la curent cu ultimele noutati in domeniu.
Cum rectionezi la comentarii negative?
Deocamdata nu am avut parte de comentarii negative, din contra, chiar si alea putine care au fost au fost numa de bine:D Nu cred ca as reactiona urat la comentariile negative indiferent daca sunt intemeiate sau nu. Daca imi lasa cineva un comentariu negattiv argumentat si adevarat, o sa apreciez, o sa tin cont de el si o sa vad daca il pot indrepta. Daca este un comentariu negativ si atat, c epot sa zic, mama avea o vorba destul de buna "Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acrii." Cred ca s-a inteles ce am vrut sa zic :) 
Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Nu pot sa zic ca a fost o idee initiala. Dintotdeauana am fost pasionata de machiaj, de culori, de arta in general, doar ca nu am avut niciodata timp liber in care sa creez si practic blogul. 
Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Tin de obicei bloguri care mi-au placut, nu neaparat de make-up, ci si lucrusoare hand-made, art nail samd. Ma enerveaza uneori blogspotul ca imi da eroare in momentul in care vreau sa mai adaug persoane noi, dar sunt destul de insistenta si se rezolva pana la urma:) 
Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Nu pot sa zic ca m-a schimbat intr-un anumit fel. Il am de prea putin timp, zic eu, ca sa poata sa aiba o amprenta atat de mare. Pot sa spun doar ca de abia astept in fiecare zi sa mai postez cate ceva:D
Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Pai sa am cat mai multi followeri, cat mai multe persoane deschise la minte si creative cu care sa interacttionez si pe blog dar si in viata reala, sa organizez primul meu giveaway cand ating cifra 100 ( bagati mare ca o sa fie un giveaway misto, zic eu:p) sa cunosc, ssa invat, sa ma dezvolt personal. 
Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Sa ma urmareasca cu drag, sa lase mai multe comenturi pt ca nu ma supar indiferent de care ar fi ele, sa fie alaturi de mine si dupa ce voi organiza giveaway-uri si sa comunicam cat mai mult si mai bine.  
Dau mai departe tag-ul catre toti cei care nu l-au facut inca!

puuuuuuuuuuuuup! 

1 comment:

  1. Ma bucur ca ai facut tag-ul si ne vom mai auzi pe blog ;))

    ReplyDelete